Payday Loans

Zoek een boekMijn winkelwagen


De Groene Waterman. Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting

 
Word coöperant

De Groene Waterman is een coöperatieve.

De Groene Waterman is meer dan een winkel. Ons aanbod wordt niet bepaald door cijfers, maar is de persoonlijke keuze van onze boekhandelaars. Bij ons mag een boek best wat ouder zijn of een tragere verkooptijd hebben. Onze winkel biedt bijna 10.000 titels aan, met een uitgebreid gamma van proza, poëzie, filosofie, kunst, wetenschap, geschiedenis, sociologie, politiek en kinderboeken. Wij hechten er belang aan minder bekende, kwalitatieve uitgeverijen, auteurs en tijdschriften voor het voetlicht te brengen. Hiervoor steunen wij heel vaak op de expertise en smaak van onze klanten. Wat vindt u goed? Wat hebt u graag gelezen?

Dankzij onze vele coöperanten en vrijwilligers slagen wij er in om een onafhankelijke en progressieve boekhandel te combineren met een cultuurkelder waar je terecht kan voor debatten, optredens en boekvoorstellingen. Iedereen kan coöperant worden.

U investeert eenmalig € 31 en u krijgt:

  • 10% korting op alle boeken (niet cumuleerbaar met actieprijzen of solden)
  • 5% extra korting tijdens ons jaarlijks klantenweekend (begin juli)

Uw aandeel is ook geld waard bij onze partners:

Wil u coöperant worden van De Groene Waterman?

kom naar de winkel en betaal € 31,00 (of een veelvoud ervan voor meerdere aandelen)
of
stort € 31,00 Euro op rekeningnummer BE13 001166099139 BIC: GEBABEBB met vermelding van 'aandeel' en naam, voornaam en adres
Hartelijk dank.

 
Reisboekhandel Alta Via

Coöperanten van De Groene Waterman krijgen bij Alta Via 10% korting op vertoon van hun aandeelhouderskaart.

downloadAlta Via is een onafhankelijke reisboekhandel met een ecologische visie.

Alta Via biedt u een waaier aan info via reisgidsen en wandel-en fietskaarten om uw reis zo goed mogelijk voor te bereiden. Hoe meer kennis hoe bewuster men zal reizen.

Informeer u.

Reizen heeft veel te maken met een bepaald verwachtingspatroon dat we over een bepaalde reisbestemming hebben. Doordat men zich onvoldoende informeert kan dit tegenvallen. Alain De Botton probeert in 'the art of travel' het waarom van reizen te achterhalen. Voor de ene is het de hang naar het exotische voor de andere nieuwsgierigheid naar andere culturen. Ontspanning of een sportieve uitdaging, iedereen 'doet het'.

In de winkel bieden wij u een selectie van kwalitatieve reisgidsen. De ene al wat kritischer dan de andere. Dirk Van den Berghe geeft u met passie de nodige uitleg over welk boek of kaart het best bij uw type reist past. Of laat u verrassen door zelf in het assortiment te snuisteren. Het segment 'reisliteratuur' biedt hier uitstekende mogelijkheden.

website: www.altaviatravelbooks.be

 
Toneelhuis

toneelhuis

Coöperanten van De Groene Waterman krijgen bij Toneelhuis korting op tickets. Toneelhuis organiseert ook regelmatig een nabespreking, exclusieve ontmoeting... voor onze coöperanten.


Als grootste theatergezelschap in Vlaanderen speelt het Toneelhuis een voortrekkersrol in het maken én tonen van kwalitatief en actueel theater. Toneelhuis is een broedplaats voor wat er in Vlaanderen op artistiek en maatschappelijk vlak leeft. Toneelhuis staat bekend als als een ruimdenkend theatergezelschap dat niet bang is om artistieke of sociale risico's te nemen.


website: www.toneelhuis.be

 


Openingsuren
van maandag t.e.m. zaterdag
van 9u30 tot 18u.
De Groene Waterman
Wolstraat 7 - Antwerpen
Tel. 03/232.93.94
 

algemene verkoopsvoorwaarden

privacy-verklaring