Payday Loans

Zoek een boekMijn winkelwagen


De Groene Waterman. Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting

 
Agenda Email help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Boekvoorstelling "Misschien wel niet" van Jannah Loontjens

vrijdag 29 augustus om 20u.

Misschien wel niet van Jannah LoontjensJannah LoontjensAmbo/Anthos Uitgevers en boekhandel De Groene Waterman
nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van

 

Jannah Loontjens
 
Misschien wel niet

 

In deze roman worden vier dagen uit het leven van Mascha beschreven.

Mascha woont in Amsterdam, heeft net als haar vriend een goede baan en twee zoons van verschillende mannen. Ze leidt een leven dat exemplarisch lijkt voor deze tijd, waarin een grote keuzevrijheid, Whatsapp en Facebook het leven veraangenamen, maar ook ingewikkeld maken.
Deze dagen uit Mascha's leven schetsen een hedendaags beeld waarin velen zich zullen herkennen. Ze beleeft losbandige avonden met haar vrienden, doet haar best een goede moeder te zijn, houdt haar relatie onder de loep en heeft een geheime Facebook-affaire. Dagelijks voert ze de strijd met het nemen van haar verantwoordelijkheden.
Misschien wel niet is een uitzonderlijk rijke roman, waarin niet alleen de lotgevallen van een jonge vrouw worden beschreven, maar ook de belangrijke thema's van deze tijd worden behandeld – een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om te durven kiezen.

Jannah Loontjens (1974) is schrijver en filosoof. Ze promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam als literatuurwetenschapper. In 2002 publiceerde Loontjens de dichtbundel Varianten van nu, daarna verschenen de dichtbundelsHet ongelooflijke krimpen (2006) en Dat ben jij toch (2013). In 2007 debuteerde Jannah Loontjens met Veel geluk als romanschrijver. In 2011 verscheen de romanHoe laat eigenlijk, die enthousiast werd ontvangen en werd genomineerd voor de Halewijn-literatuurprijs, en in 2013 verscheen de essaybundel Mijn leven is mooier dan literatuur. Loontjens doceert literatuurtheorie en literair schrijven aan ArtEZ en de Gerrit Rietveld Academie.

Op vrijdag 29 augustus om 20.00 in boekhandel De Groene Waterman.

Saskia de Coster zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.


Wij horen graag of u aanwezig bent via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Terug

JEvents v1.5.5g   Copyright © 2006-2011

Openingsuren
van maandag t.e.m. zaterdag
van 9u30 tot 18u.
De Groene Waterman
Wolstraat 7 - Antwerpen
Tel. 03/232.93.94
 

algemene verkoopsvoorwaarden

privacy-verklaring