Payday Loans

Zoek een boekMijn winkelwagen


De Groene Waterman. Een huis voor boeken, cultuur en ontmoeting

 
Agenda Email help
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Leesgroep "De wereld van gisteren" Stefan Zweig

donderdag 14 september om 20 u.

De wereld van gisteren

Stefan Zweig - De wereld van gisteren

Stefan Zweigs De wereld van gisteren is, evenals Klaus Manns Het keerpunt, de magnifieke projectie van het individuele levenslot op het lot van een hele generatie. De Oostenrijkse jood zocht vertwijfeld naar een nieuw Europa van pacifistische en humanistische signatuur. In plaats daarvan raakte Europa in de greep van de nazi's, die Zweigs bij miljoenen zo populair geworden werk in het openbaar lieten verbranden.

De leesgroep wordt begeleid door Edith Aerts en Frans Buelens.

Gratis, maar graag inschrijven bij groenewaterman@groenewaterman.be

Leesgroep literatuur 2017-2018


onder begeleiding van Edith Aerts en Frans Buelens

 

 

Boeiende boeken tussen pot en pint: dat zijn de leesgroepen van boekhandel De Groene Waterman. U kan à la carte kiezen per boek of voor de hele cyclus.

Als deelnemer verbindt u zich ertoe het gekozen boek op voorhand te lezen, zodat een rijke uitwisseling met de ideeën van andere lezers kan plaatsvinden. De leesgroep komt om de zes weken bijeen, telkens op donderdag, om 20u.

Deelname is gratis, maar graag op voorhand inschrijven via telefoon of mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

14 september 2017 - Stefan Zweig - De wereld van gisteren

De wereld van gisteren is, evenals Klaus Manns Het keerpunt, de magnifieke projectie van het individuele levenslot op het lot van een hele generatie. De Oostenrijkse jood zocht vertwijfeld naar een nieuw Europa van pacifistische en humanistische signatuur. In plaats daarvan raakte Europa in de greep van de nazi's, die Zweigs bij miljoenen zo populair geworden werk in het openbaar lieten verbranden.

Terug

JEvents v1.5.5g   Copyright © 2006-2011

Openingsuren
van maandag t.e.m. zaterdag
van 9u30 tot 18u.
De Groene Waterman
Wolstraat 7 - Antwerpen
Tel. 03/232.93.94
 

algemene verkoopsvoorwaarden

privacy-verklaring